Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Begin hier

 READY FOR TAKE-OFF

Welkom! Fijn dat je er bent.

Op deze pagina lees je meer over ons bedrijf.

 

Ready for Take-off by Farina is de plek waar jij leert hoe je de allerbeste indruk maakt tijdens jouw sollicitatieprocedure.


Farina helpt jou om aangenomen te worden bij de airline waar jij het beste tot je recht komt.

Farina heeft meer dan 24 jaar ervaring als stewardess, heeft meer dan 3600 uur gevlogen en ontelbare leuke en minder leuke situaties gemanaged tijdens vluchten.


Zij kan je alles, maar dan ook echt alles, vertellen over het vak, over de verschillen in airlines als werkgever en hoe je wordt aangenomen.


Val op in de menigte

Wees niet een van de velen op een

sollicitatie evenement.

Als je al eens bij een recruitment event van een airline bent geweest, dan weet je dat jij niet de enige bent met deze droom. Honderden andere kandidaten worden tegelijkertijd geïnterviewd voor de baan. Ben jij een van de zovelen? Of heb jij wat te bieden? En zo ja, weet jij dan hoe je dat overbrengt?

 

Het meest gegeven antwoord op de vraag waarom je steward(ess) wilt worden is: ik wil de wereld zien. Maar dit is niet het antwoord dat een airline wil horen. Denk daar maar eens over na, of... volg een van onze sollicitatie trainingen.

 

Heb je geen afgeronde Mbo 4 luchtvaartdienstverlening als vooropleiding? Maak je geen zorgen. Niet bij alle maatschappijen heb je een Mbo 4 diploma nodig. Ook met Mbo 2 of Mbo 3 zijn er mogelijkheden om aan de slag te gaan als steward of stewardess. Als je aangenomen bent krijg je van de luchtvaartmaatschappij zelf GRATIS een 6-weekse Flight Safety Training. Dus waarom zou je ervoor betalen? Elk maatschappij heeft z’n eigen flight safety training. Dus het enige wat jij hoeft te doen is ervoor zorgen dat je aangenomen wordt! En Farina kan jou daarbij helpen!


Vergroot je kansen

Bereid je goed voor op je sollicitatiegesprekken

Je sollicitatiegesprek, dat is het àllerbelangrijkste! Zorg ervoor dat je voorbereid bent op je sollicitatiegesprek, je krijgt namelijk maar 1 kans om je te bewijzen. Wat staat je te wachten tijdens je sollicitatiegesprek? Hoe is de sollicitatieprocedure? Wat trek je aan? Hoe houd je je zenuwen in bedwang? Hoe kom je ontspannen over?

 

Wist jij dat een luchtvaartmaatschappij gemiddeld zo'n 1000 brieven en emails per week ontvangt? Daarvan worden er doorgaans slechts 100 uitgekozen om op gesprek te komen, waarvan er uiteindelijk maar 10 aangenomen worden, dat is slechts een kans van 0,01%! Vergroot je kansen door eerst een sollicitatietraining te volgen, alvorens je kans te wagen. Tijdens de training wordt je klaargestoomd om deel te nemen aan de sollicitatieprocedure bij een luchtvaartmaatschappij. Je leert de juiste antwoorden te formuleren, de juiste houding te tonen en je correct te kleden. Je hebt maar 1 kans om jezelf te bewijzen.


Farina vertelt je hoe

Je jouw droombaan bemachtigd

Leer het van een expert!

Op al deze vragen (en meer) geeft Farina antwoord tijdens de sollicitatietrainingen.

 

Ready for Take-off by Farina is dé plek voor aankomende stewards en stewardessen. Tijdens de training word je voorbereid op je sollicitatiegesprek bij een luchtvaartmaatschappij. De training is gericht op alle luchtvaartmaatschappijen en biedt tools aan iedereen die een sollicitatiegesprek wil oefenen. Door het volgen van de sollicitatietraining heb je een streepje voor op alle andere sollicitanten. Ook na de training is er persoonlijke begeleiding d.m.v email en/of telefonisch contact.


KOM IN ACTIE

Bemachtig jouw DROOMBAAN!

Kies voor een online training of voor live coaching.

Hoi, ik ben Farina.

En ik ben jouw instructrice.

Doe wat ik doe en wordt aangenomen als steward of stewardess.

 • 24+ jaar ervaring.

 • 3600+ vlieguren.

 • 700+ mensen succesvol naar een baan gecoacht sinds 2002


Ready for Take-off by Farina is opgericht door Farina van der Vliet-Tahir, een ervaren stewardess. Met ruim 22 jaar ervaring als purser, stewardess, grondstewardess en sollicitatietrainer. Farina heeft bij 4 luchtvaartmaatschappijen ervaring opgedaan, zowel bij Nederlandse als buitenlandse maatschappijen.


Daarnaast is ze een bevoegd docente, English native speaker en een gediplomeerd visagist. Ook is Farina zelf betrokken bij de selectieprocedure bij meerdere maatschappijen. 


Sinds 2002 heeft ze meer dan 700 mensen aan een baan geholpen bij een luchtvaartmaatschappij. En dat kan zij ook voor jou betekenen! 


Je krijgt gegarandeerd de informatie die je nodig hebt, om de carrière waar jij van droomt waar te maken. JIJ wordt geholpen om vol zelfvertrouwen deel te nemen aan de selectieprocedure van een luchtvaartmaatschappij. 


Jouw droom wordt werkelijkheid!


Vraag hier dit waardevolle E-book gratis aan. 

10 STEPS TO BECOMING CABIN CREW

FARINA TAHIR

 • Crew Trainer

 • 24+ jaar ervaring.

 • 3600+ vlieguren.

 • 700+ mensen succesvol naar een baan gecoacht sinds 2002

Aanvraag E-book

 • Leiden, the Netherlands

 • Over Ons

 • 24+ jaar ervaring

 • 3600+ vlieguren

 • 700+ mensen geholpen om hun droombaan te bemachtigen

 • © Copyrights by Ready for Take-off by Farina.

  All Rights Reserved. 2020